PSD Suceava 2020

Aglomerație mare la tombolă

Sucevenii care și-au exprimat votul la alegerile locale de duminică au stat, pe trei rânduri, la coadă, pentru a depune bilete la tombola organizată de PNL Suceava, în speranța că vor câștiga unul dintre cele 104 premii puse în joc.
 

Unii dintre locuitorii municipiului au venit chiar cu taxiul pentru a depune bilete la tombolă, singurul punct de înscriere fiind organizat în zona centrală. Responsabilul cu organizarea acestei tombole, Ovidiu Doroftei, a declarat că, până la ora 15, au fost înregistrate aproximativ trei mii de bilete, iar la cozi au fost, în permanență, câteva sute de suceveni. El a menționat că sucevenii care au votat vor putea să depună biletele până luni la ora 24. PNL Suceava a inițiat o tombolă cu 95.000 de bilete gratuite pentru locuitorii cu drept de vot ai municipiului Suceava, având 104 premii, premiul cel mare fiind un autoturism Dacia Logan. Totodată, la tombolă se mai poate câștiga un concediu de șapte zile pe litoral, dar și 102 produse electronice și electrocasnice. La tombolă pot participa doar sucevenii care și-au exprimat votul la alegerile de duminică. Organizarea acestei tombole fusese contestată de PDL și PER la Biroul electoral municipal Suceava, care a decis să stopeze organizarea ei, dar Biroul Electoral Județean Suceava a infirmat decizia BEM și a permis această tombolă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: