Gheorghe Acatrinei, liderul PRM Suceava:

Sucevenii vor o schimbare în bine

Președintele Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, a declarat, într-o conferință de presă, că locuitorii județului așteptă ca noii aleși să rezolve problemele de ani de zile ale administrațiilor locale și județeană.
 

„Alegătorii suceveni care au încredere în candidatul Partidului România Mare la funcția de președinte al Consiliului Județean, Stela Acatrinei, cât și în cel pentru Primăria municipiului Suceava, Petru Juravlea, îi rugăm și să le acorde votul lor. Sucevenii așteaptă ca toate problemele cu care se confruntă administrațiile locale și cea județeană să fie rezolvate de către oameni competenți”, a spus liderul județean al PRM, Gheorghe Acatrinei. Fostul parlamentar PRM de Suceava susține că aspiranții formațiunii se vor pune în slujba cetățenilor și că aceștia nu urmăresc altceva decât binele public. „Fac apel și la celelalte partide care au candidați la județ să cearnă pe cei care candidează și îi vor susține pentru cucerirea președinției Consiliului Județean. Ar trebui, ca din acest punct de vedere, să se alăture forțelor patriotice, naționale și justițiare, pentru că nu vor avea decât de câștigat. Noi nu cerem pomană de la nimeni, însă ne punem în slujba cetățenilor și vrem ca să fie respectate legea, onoarea și demnitatea cetățenilor”, a subliniat ex-senatorul PRM de Suceava. Președintele Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare și-a exprimat încrederea că formațiunea în fruntea căreia se află va cuceri conducerea județului, precum și a mai multor primării de municipii, orașe și comune. „Peste tot avem oameni credincioși, harnici, candidați care nu au furat de la nimeni nimic. Toți candidații partidului nostru au crezul că vor fi votați, iar o dată aleși își vor îndeplini mandatul cu toată răspunderea. Sucevenii vor o schimbare și am credința că aceasta va fi una în bine”, a accentuat Gheorghe Acatrinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: