PSD Suceava 2020

Primarul Lungu a anunțat, în mijlocul oamenilor, modernizarea Pieței mari

Candidatul la funcția de primar al municipiului Suceava din partea PDL, Ion Lungu, a mers, ieri, în Piața agroalimentară centrală, unde s-a întâlnit cu sucevenii veniți la cumpărături, precum și cu comercianții din zonă.
 

Primarul în funcție le-a spus acestora că respectiva piață va intra într-un proces de modernizare, la fel și o parte dintre „halele” aferente. „Mergem pe teren până în ultima zi de campanie electorală, așa cum prevede legea, pentru a avea discuții cu cetățenii municipiului Suceava. Așa cum am mai spus, până acum ne-am concentrat pe modernizarea Bazarului, iar în perioada următoare vom moderniza Piața agroalimentară centrală. La fel și halele din zonă, chiar dacă au mai fost reabilitate, vor mai trece prin încă un proces de modernizare”, a declarat edilul-șef. Potrivit acestuia, indicatorii investiției au fost deja aprobați în Consiliul Local, printre lucrările prevăzute fiind și cele de înlocuire a acoperișului și introducere a încălzirii. Lungu a spus că modernizat va fi inclusiv spațiul din spatele clădirii Pieței, tarabele actuale urmând a-și găsi locul sub un spațiu acoperit. „Vreau să le mulțumesc sucevenilor pentru modul în care ne primesc în mijlocul lor, cu căldură, cu simpatie, lucru care ne dă încredere și ne încarcă cu energie pozitivă. Aceasta arată că noi, cei de la PDL, ne-am făcut datoria, respectiv eu, ca primar, cât și echipa mea. Sunt convins că, pe data de 10 iunie, sucevenii vor vota cu maturitate, pentru o echipă care confirmă, și nu vor regreta”, a subliniat aspirantul la cel de-al treilea mandat la conducerea Primăriei Suceava, Ion Lungu. Modernizarea Pieței mari are valoarea de 1 milion de lei, se va derula pe durata a 18 luni, anul acesta în bugetul local fiind prinsă suma de 500.000 de lei. Execuția include amenajarea unei noi învelitori din fibră de sticlă, înlocuirea luminatoarelor și jgheaburilor, vopsirea structurii metalice de rezistență, precum și noi tencuieli și zugrăveli.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: