PSD Suceava 2020

Final de campanie

Ion Lungu:Vă aștept pe 10 iunie la vot, cu credința fermă că Suceava merge înainte!

Am ajuns la finalul unei campanii electorale în care fiecare sucevean interesat de soarta orașului a putut să evalueze și să compare vorbele și faptele tuturor candidaților.
 

Unii poate au fost mai gălăgioși și, din dorința de a câștiga cu orice preț, au scăpat vorbe pe care acum sunt sigur că le regretă chiar ei. Suceava nu este un loc al urii și al demascării staliniste a „dușmanilor poporului”, ci un loc dominat de spiritul bucovinean. Suntem mândri, fără a fi aroganți, suntem fermi, fără a fi agresivi, suntem luptători, fără a fi dușmănoși, suntem întreprinzători, fără a fi „șmecheri”. Eu vin în fața dumneavoastră cu liniștea și încrederea pe care mi le-au dat sentimentul că îmi fac datoria. Nu am încercat niciun moment să mă prezint altfel decât sunt, altfel decât mă știți în tot acest timp în care am fost alături, în care ne-am întâlnit și în Primărie, și pe stradă, și la muncă, și în momentele speciale din viața noastră. Dincolo de ceea ce stă în puterile unui primar, am avut și am alături de mine o echipă pe care eu o apreciez și sper că și dumneavoastră să faceți la fel. Dar știu că nimic din tot ceea ce am făcut nu ar fi fost posibil dacă dumneavoastră înșivă, sucevenii, nu ați fi fost alături de mine. Până la urmă, armonia și coeziunea tuturor forțelor și energiilor pozitive dintr-un oraș sunt cheia succesului în orice comunitate. Suntem pe drumul cel bun și vă mulțumesc pentru că ați fost și sunteți în continuare alături de mine pe acest drum de reconstrucție și dezvoltare a Sucevei. Este momentul ca acum, cu puțin timp înaintea momentului în care sucevenii vor merge și își vor spune părerea la urne, să nu uităm cine suntem, cum suntem și ce ne dorim; să ne comportăm cu respect față de cei din jur, cu iubire pentru cei apropiați și cu demnitate ca cetățeni. Vă aștept pe 10 iunie la vot, cu credința fermă că Suceava merge înainte!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: