PSD Suceava 2020

Final de campanie

Ioan Balan: “Da ! Se simte diferența!”

Deputatul PDL de Suceava Ioan Balan consideră că la finalul acestei campanii se poate afirma că se simte diferența între modul în care a făcut campanie electorală echipa PDL și cum au înțeles să o facă opozanții democrat-liberalilor.
 

„Am intrat în această campanie electorală cu principalii candidați, Gheorghe Flutur, pentru președinția Consiliului Județean Suceava, și cu Ion Lungu, pentru funcția de primar al Sucevei, aceștia fiind candidații cu cele mai mari șanse pentru obținerea unui nou mandat”, a spus Ioan Balan, care este și coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile locale al PDL Suceava. Balan consideră că PDL Suceava a avut o campanie dinamică, constructivă, în care s-au explicat realizările din acest mandat și, nu în ultimul rând, s-au analizat promisiunile făcute în 2008. Ioan Balan a subliniat că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost în ultima lună în 216 locații din toate cele 114 municipii, orașe și comune ale județului și aproape în fiecare localitate a putut să vorbească despre implicarea și sprijinul personal pe care l-a dat pentru dezvoltarea acestora. „După 20 de ani de guvernare roșie, sucevenii au spus la finalul acestui mandat al lui Gheorghe Flutur: «Da! Se simte diferența!». Am convingerea că pe 10 iunie atât Gheorghe Flutur, cât și Ion Lungu vor câștiga alegerile. Urez tuturor participanților la aceste alegeri locale, indiferent de culoarea politică, succes. Iar candidaților PDL le urez, din inimă și din suflet, tot succesul”, a încheiat Ioan Balan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: