PSD Suceava 2020

Cătălin Nechifor va propune ca Gura Humorului să devină municipiu

Candidatul USL la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, a anunțat, joi, la mitingul electoral organizat în orașul Gura Humorului, că va susține în prima ședință a Consiliului Județean Suceava din viitorul mandat ca orașul Gura Humorului să devină municipiu.
 

Cătălin Nechifor i-a spus primarului din Gura Humorului că în campania electorală se aduc critici și că singura critică pe care i-o poate aduce este că orașul Gura Humorului nu este încă municipiu. „În prima ședință a Consiliului Județean Suceava voi susține ca Gura Humorului să fie municipiu”, a spus candidatul USL la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. El a arătat că orașul Gura Humorului s-a dezvoltat în perioada în care primar a fost Marius Ursaciuc, astfel încât are infrastructura unui municipiu. Totodată, Cătălin Nechifor a explicat programul USL Suceava pentru județ, dar și pentru zona Gura Humorului care prevede în special ca, în colaborare cu Marius Ursaciuc, să fie înființată o platformă industrială. La mitingul electoral la care au participat peste cinci sute de persoane, candidatul USL la funcția de primar al orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a spus că este mulțumit că după activitatea sa de primar citește în ochii locuitorilor că sunt mândri că sunt humoreni. El le-a mulțumit locuitorilor din Gura Humorului că în 2008 au votat alături de primar o echipă formată din 12 consilieri locali. Primarul Marius Ursaciuc i-a prezentat și pe cei doi candidați USL pentru funcțiile de consilieri județeni prezenți la miting, Raul Rotaru și Gheorghe Ghisovan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: