Stela Acatrinei, PRM:

PDL a adus țara la limita suportabilului

Românii sunt atât de inteligenți și de buni cunoscători ai situației politice din România încât nu trebuie convinși cu cine să voteze – a declarat, într-o conferință de presă, candidatul PRM la funcția de președinte al Consiliului Județean, Stela Acatrinei.
 

„În ultimii 21 de ani, reprezentanții Partidului România Mare nu au fost la guvernare, nu au făcut gesturi de trădare și de participare la jefuirea țării. PRM nu a votat legi în defavoarea românilor, inclusiv cele care au afectat grav populația, prin desființarea spitalelor și a școlilor, scăderea puterii de cumpărare a pensiilor și tăierea salariilor”, a reliefat Acatrinei. Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava în legislatura 2004-2008 spune că reprezentanții PRM sunt cei care vor lua măsuri ca toate neregulile înregistrate să fie scoase la iveală, iar cei care se fac vinovați să poată fi trași la răspundere, așa cum prevede legea. „Vom milita ca greșelile din ultimii 21 de ani să fie, pe cât posibil, îndreptate, pentru că avem voință, oameni foarte competenți, în toate mediile. Cred că, dând dovadă de voință și cu competență, se poate realiza visul pe care fiecare român îl are la ora actuală”, a subliniat Acatrinei. Aspiranta la fotoliul de conducător al județului în următorii 4 ani își exprimă credința că o bună parte a populației județului Suceava va fi alături de PRM, precum și de candidații acestei formațiuni, „pentru că idealurile locuitorilor județului Suceava sunt și idealurile noastre”. Stela Acatrinei a evidențiat că nu se angajează la ceea ce nu poate, fiind convinsă că există soluții pentru ca sucevenii să aibă o viață mai bună. „Situația economică în care a fost adusă țara de guvernarea PDL este cu mult sub limita normalului, a suportabilului. De aceea, noi nu facem promisiuni fără acoperire, nu făgăduim ceea ce nu se poate realiza. Însă, cu eforturi substanțiale, cu mobilizarea oamenilor care au ceva de spus în România, cu siguranță că situația se va redresa”, a accentuat candidatul PRM la funcția de președinte al Consiliului Județean, Stela Acatrinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: