CSM Suceava a participat la un festival sportiv studențesc la Cernăuți

Echipa de volei masculin CSM Suceava a fost invitată, recent, la un festival sportiv studențesc, la Cernăuți. La competiție au participat trei formații din Ucraina și două din Polonia.
 

Pentru jucătorii suceveni, care tocmai au încheiat sezonul competițional 2011-2012, a fost o oportunitate deosebită de a se relaxa și de a juca volei în compania unor jucători de valoare. „Pentru noi a fost un prilej de a verifica toți jucătorii tineri pe care îi avem în lot și care au jucat mai puțin în sezonul competițional precedent. Alături de cei mai tineri a evoluat și «veteranul» Purice, sportiv cu mare experiență competițională și valoare, pe care-l dorim în lotul nostru pentru anul care va veni. În ultimii trei ani am participat de fiecare dată la barajul de promovare în Divizia A1, dar este dificil să te menții la același nivel o perioadă lungă, dacă nu ai susținerea necesară. Chiar și pentru a avea un lot competitiv în eșalonul secund al voleiului masculin românesc avem nevoie de încă trei jucători buni, un ridicător, un «principal» și un «secund». Pentru a încerca o evoluție care să aibă consistență în Divizia A1 trebuie să avem un buget corect, nu exagerat, dar care să ne permită să ne prezentăm de la egal la egal la orice meci. Jucătorii noștri sunt semiprofesioniști și este complicat să-i pui să învingă sportivi profesioniști. Sper ca în sezonul viitor să ne putem ridica la același nivel ca în ultimii ani pentru că avem jucători de valoare, iar echipa de volei a Sucevei merită să aibă un lot competitiv”, a declarat antrenorul Victor Pancu. CSM Suceava a câștigat două meciuri la festivalul sportiv de la Cernăuți și a pierdut două. Din echipa suceveană, la turneul din Ucraina, au participat jucătorii: Sasu, Orășanu, Pietraru, Giurcă, Ursachi, Lupu, Andone, Gontariu, Nistor, Buliga, Maxim și Purice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: