Anumiți lideri politici n-au treabă și intimidează candidații UNPR

Președintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat ieri că este de neînțeles cum anumiți lideri de partide, de la putere sau din opoziție, în loc să-și rezolve problemele grave cu care se confruntă în interior, găsesc timp pentru a-i intimida pe candidații UNPR pentru alegerile locale din iunie.
 

Vartic a arătat într-un comunicat de presă că a constatat cu bucurie, dar și cu întristare că lansarea candidaților UNPR pentru alegerile locale din zona Suceava nu a trecut neobservată. Ea a menționat că bucuria a fost că oamenii obișnuiți au trimis mesaje de încurajare pentru atitudinea pe care o are organizația UNPR în legătură cu problemele care-i frământă, dar a fost întristată din cauză că unii lideri politici au început contactarea candidaților pentru a le cere să renunțe la implicarea în politică. „Li se cere să renunțe la implicarea în activitatea politică a UNPR. Din nefericire pentru aceștia, oamenii noștri nu s-au lăsat intimidați de amenințările primite”, a subliniat liderul UNPR. Potrivit Cătălinei Vartic, UNPR își respectă rivalii de pe scena politică suceveană și același lucru îl așteaptă și de la aceștia. „Indiferent de presiunile pe care le vor face liderii PDL sau PSD, UNPR va continua să fie consecvent principiilor sale. Și eu, și colegii mei vom arăta care sunt proiectele noastre, care sunt soluțiile pe care noi le-am găsit, care sunt greșelile făcute în administrație și nu ne vom îndepărta nicio clipă de oameni și de problemele lor”, a subliniat liderul UNPR Suceava. UNPR a lansat, vineri, 20 de candidați de primar din zona municipiului Suceava precum și candidații pentru consiliile locale din aceste localități.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: