Încă un târg pentru șomeri

Peste 20 de firme scot locuri de muncă la bursă

Vineri, 27 aprilie a.c., cu începere de la ora 10, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava organizează o nouă ediție a Bursei generale a locurilor de muncă.
 

Acțiunea este ținută la Casa Culturii Suceava, la sediile punctelor de lucru ale AJOFM din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc, și la Casa Germană Rădăuți. Oficialii AJOFM informează că, din cei 132 de agenți economici contactați la nivelul județului, 23 au confirmat deja participarea, oferta ajungând, până în prezent, la 131 de locuri vacante. Aflăm că cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în industria alimentară, construcții, colectarea deșeurilor, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte și în sectorul activităților de asigurări. În schimb, potrivit AJOFM, cele mai solicitate meserii sunt cele de confecționer, bucătar, dulgher, tâmplar, ospătar și agent de asigurare. În timpul acțiunii, consilierii AJOFM Suceava promit că vor oferi celor interesați asistență pentru întocmirea unui curriculum vitae Europass și a unei scrisori de intenție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: