Suceava

Din cauza ploii, din parc, în sediul Consiliului Județean

Concertul de toacă și clopote ale mănăstirilor din Bucovina din prima zi de Paște, care trebuia să se desfășoare în parcul central al municipiului Suceava, a fost mutat în sediul Consiliului Județean, din cauza ploii.
 

Spectacolul la care au participat peste o sută de persoane a început cu buciumași din Câmpulung Moldovenesc care se aflau atât pe treptele Palatului Administrativ, cât și în turnul cu ceas al clădirii și a fost urmat de corul bărbătesc din Bosanci. Ulterior, Lucian Rusu a oferit un concert de toacă, alternat cu sunete ale clopotelor de la bisericile mănăstirilor din Bucovina, dar și cu cântece interpretate de corul bărbătesc din Gura Humorului. Sucevenii prezenți au primit câte un ou roșu și cozonac. La manifestare au fost prezenți, printre alții, primarul Sucevei, Ion Lungu, și vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Vasile Ilie. Acest spectacol a făcut parte din programul “Paștele în Bucovina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: