Bătaie de bătaie la Club Ranch din Suceava

> Doi tineri au ajuns la spital, unul înjunghiat și altul bătut “măr” > Daniel Maruseac, din Șcheia, unul dintre agresori, a dispărut după eveniment, un altul a „luat” 29 de zile de arest preventiv , iar al treilea e liber, dar nu are voie să plece nicăieri > Anul trecut, Maruseac a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce a bătut aceeași persoană și tot în Club Ranch
 

Doi tineri, Ioan Ștefanov și Nicolae Morari, ambii din Suceava, au ajuns luni, 16 aprilie, în fața judecătorilor, urmare a unui scandal cu bătăi și înjunghieri în care au fost protagoniști, scandal petrecut în dimineața aceleiași zile în Club Ranch din Suceava. Un al treilea și cel mai important participant, Daniel Maruseac, de 30 de ani, din Șcheia, este în prezent căutat de poliție, el făcându-se nevăzut după eveniment. Luni dimineață, în jurul orei 6.45, administratorul de la Club Ranch a sunat la 112 anunțând că în local se bat mai mulți tineri. Echipajul de Ordine Publică care s-a deplasat rapid la fața locului a găsit în local mai mulți indivizi, dintre care doi prezentau urme mult prea evidente ale bătăii ce tocmai se stinsese. Că mai toți prezentau și urmele beției pe care o trăseseră, nu mai conta. Unul dintre ei, Florin Șlei, din Suceava, fusese însă înjunghiat, în timp ce un al doilea, Laurențiu Mateiciuc, din Șcheia, era plin de vânătăi, cu buza crăpată, avea o mulțime de răni la frunte, pe față și pe spate. Diagnosticul medicilor de la UPU Suceava a sunat mai târziu astfel: “plagă înjunghiată zona lombară stângă și halenă alcoolică”, pentru Șlei și „TCC prin agresiune, hematom epicranian parietal stâng, plagă contuză frontală, plagă contuză buza superioară, escoriații și echimoze multiple torace posterior” – pentru Mateiciuc. Ancheta a stabilit ulterior vinovăția a trei dintre indivizii care au chefuit la Club Ranch în noaptea de duminică spre luni, respectiv a lui Daniel Maruseac, Ioan Ștefanov și Nicolae Morari. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru vătămare corporală gravă. Cum Maruseac nu este încă de găsit (dar pe urmele lui operează un mandat de arestare în lipsă), în fața instanței au ajuns doar Ioan Ștefanov, care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, și Nicolae Morari, care are interdicție să părăsească localitatea de domiciliu pe aceeași perioadă. Bătaia din dimineața zilei de 16 aprilie a fost un remember al unui eveniment similar petrecut tot în Club Ranch, în luna ianuarie 2011, în care s-au regăsit aceiași participanți. Agresorul a fost același Daniel Maruseac, ajutat atunci de încă doi indivizi ca să-l bată bine tot pe Laurențiu Mateiciuc, unul dintre tinerii ce au ajuns la spital și în urmă cu câteva zile. Pentru fapta comisă anul trecut, Maruseac a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare, cu suspendare. De data aceasta, e foarte probabil să nu mai beneficieze de aceeași clemență.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: