9000 doze de vaccin antigripal

În județul Suceava vor ajunge astăzi încă 9000 de doze de vaccin antigripal, dintre care 4000 vor fi distribuite pentru imunizarea personalului medico-sanitar, iar 2000, pentru persoanele instituționalizate. De asemenea, în contul celorlalte doze vor putea face solicitări și medicii de familie.
 

La începutul campaniei de vaccinare, Direcția de Sănătate Publică a cerut ministerului 35.000 de doze de vaccin antigripal, prima tranșă, de 6400 de doze, achiziționată de DSP cu bani de la minister, fiind deja epuizată. Urmează ca instituția să mai ceară o suplimentare, „în funcție de necesități”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP, Adrian Popescu. Deocamdată, în județ nu a fost confirmat niciun caz de gripă, iar numărul cazurilor de infecții respiratorii și pneumopatii se menține constant în ultima perioadă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: