„Ceea ce s-a întâmplat astăzi aici a fost o lecție de solidaritate umană”

„Mă trezesc adesea noaptea și nu îmi vine să cred că acum avem iar o casă a noastră atât de frumoasă. Vă mulțumesc din inimă pentru că ați făcut acest gest pentru noi și mai ales pentru copiii noștri”, a declarat celor prezenți, la primirea cheilor noii locuințe, doamna Doina Lacovici, beneficiara proiectului „Reclădind speranțe”, prin care ADRA România a construit o nouă locuință acestei familii cu cinci copii între 3 și 13 ani, afectată anul trecut de un incendiu în care au pierdut tot ce aveau.
 

Prezent la inaugurare, primarul comunei Udești Botezatu Săvel a declarat: „Ceea ce s-a întâmplat astăzi aici a fost o lecție de solidaritate umană. Sunt încântat că în comuna mea s-a desfășurat un astfel de proiect. M-aș bucura să știu că fiecare dintre locuitorii comunei își va dori să facă și el astfel de gesturi. Am fost bucuros să văd atât de mulți voluntari de aproape și de departe care au simțit cu familia Lacovici, ajutându-i pe acești părinți și pe acești copii să aibă o nouă casă.” Impresionat de gesturile celorlalți voluntari care au venit și l-au ajutat, Aurel Lacovici i-a anunțat pe cei prezenți că vrea să devină și el voluntar ADRA: „Vreau să merg alături de voi și să ajut și eu pe alții atunci când au nevoie. Oricât de mult aș fi dorit și aș fi muncit, n-aș fi reușit niciodată să-mi mai ridic o casă”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: