Primăria Sucevița, în sediu nou

Astăzi, la Sucevița, are loc inaugurarea festivă a Centrului de Informare Turistică al comunei și a noului sediu al administrației locale.
 

Potrivit programului evenimentului, de la ora 10 va avea loc slujba de sfințire a Centrului de Informații Turistice, apoi, de la ora 12, slujba de sfințire a noului sediu al Primăriei, după care vor urma alocuțiuni ale primarului Ioan Onufrei și ale invitaților. De la ora 13 se va vernisa o expoziție filatelică și de piese numismatice, iar de la ora 14 va avea loc un program artistic susținut de formații ale școlilor din comună și de Ansamblul „Flori de munte” al Căminului Cultural Sucevița, urmat de un program de muzică de fanfară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: