„Studenții” atacă podiumul

CS Universitatea joacă azi, în Capitală, pentru a obține a patra victorie consecutivă !

CSM București – CS Universitatea Suceava, azi, ora 18.00 Aflată pe locul patru în Liga Națională, la un punct de ultima treaptă a podiumului, ocupată de UCM HC Caraș Severin, CS Universitatea Suceava joacă azi, în etapa a XXI-a, în deplasare, la CSM București, un meci pe care dacă îl câștigă va asigura „studenților” un final de sezon fără emoții în privința îndeplinirii obiectivului.
 

Chiar dacă este o grupare nou promovată, pe care în tur sucevenii au învins-o cu 40-33, CSM București s-a întărit considerabil în perioada de iarnă și rezultatele s-au văzut imediat, printre victimele grupării din Capitală numărându-se UCM HC Caraș Severin, Pandurii Tg. Jiu și „U” Transilvania Cluj. Având în componență jucători ca Ionuț Ciobanu, Ionuț Georgescu, Valentin Pătru, Dan Savenco, Liviu Mironescu sau Iulian Stamate cu experiență internă și internațională, gazda întâlnirii din această seară se anunță a fi un adversar pe măsura „studenților” suceveni, care au și ei un moral bun după cele trei victorii consecutive cu Dinamo, UCM HC Caraș Severin și „U” Transilvania Cluj. Meciul dintre CSM București și CS Universitatea Suceava va începe la ora 18.00 și va fi oficiat de brigada piteșteană formată din Adrian Barbu și Tudor Nica. În cazul unui succes în partida de azi, coroborat cu o înfrângere a bănățenilor în disputa de acasă cu HCM Constanța, CS Universitatea ar putea urca pe locul trei în clasament, poziție de pe care va aborda întâlnirea de sâmbătă cu HC Odorhei. Programul etapei a XXI-a: CSM București – CS Universitatea Suceava UCM HC Caraș Severin – HCM Constanța Știința Bacău – Steaua București CSM Satu Mare – CSM Oradea Poli Municipal Timișoara – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu Minaur Baia Mare – Dinamo Municipal Brașov HC Odorhei – „U” Transilvania Cluj

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI