Un act criminal

Decizia Ministerului Sănătății de a închide unele spitale este „criminală”, a declarat, într-o conferință de presă, președintele Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei. El consideră că guvernanții ar trebui să revină asupra acestei hotărâri de natură să afecteze grav întreaga populație țării.
 

„Acțiunea pe care a declanșat-o Ministerul Sănătății, de închidere a unor spitale și restructurare a altora existente, inclusiv în județul Suceava, este un act criminal. Indiferent de situația economică și financiară prin care trecem, activitățile din unitățile sanitare ar trebui modernizate sau chiar construite altele noi pentru bolnavi și nu să le desființăm și să le transformăm în cămine de bătrâni”, relevă Acatrinei. El susține că niciodată în istoria României nu s-a mai pomenit așa ceva, dimpotrivă, guvernele anterioare militând pentru consolidarea și diversificarea infrastructurii din domeniul sănătății. „Prin ceea ce fac de-a dreptul condamnabil în prezent, actualii guvernanți dau dovadă de incompetență și pornire distructivă, precum și de lipsă de gândire de perspectivă”, a subliniat liderul județean al PRM. Gheorghe Acatrinei a mai exemplificat cu abandonarea investițiilor inițiate în mandatul anterior în multe dintre unitățile de învățământ, cu închiderea unor școli și obligarea elevilor să facă naveta pe distanțe mari.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI