Volei masculin, Divizia A1

CSMU LPS Suceava revine din etapa a VI-a în Sala „Unirea”

Reparațiile capitale realizate de Clubul Sportiv Municipal Suceava la Sala „Unirea” s-au dovedit a fi de calitate, lucru care a determinat conducerea FR Volei, după o analiză amănunțită, să omologheze sala pentru Divizia A1 de volei masculin.
 

Faptul că echipa pregătită de profesorul Victor Pancu revine în sala pe care o cunoaște și în care a jucat cea mai mare parte a ultimilor ani poate fi de bun augur. Așadar, în etapa a VI-a a Diviziei A1 de volei masculin CSMU LPS Suceava va juca cu ocupanta locului V în clasament, „Unirea” Dej, în sala „Unirea”. „Suntem bucuroși să ne întoarcem în sala în care ne-am antrenat și în care am jucat în ultimii ani. Nu reprezintă niciun secret faptul că suprafața de joc și dimensiunile ne avantajează și va trebui să demonstrăm acest lucru. Sigur, adversara noastră este una de calibru, dar echipa se află în creștere de formă și sunt convins că vom demonstra acest lucru în jocul de campionat. Invităm iubitorii voleiului sucevean în noua Sală «Unirea», o sală cu o față nouă, o sală care sperăm că ne va purta noroc, la fel ca altădată”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI