Handbal masculin, Campionatul național juniori II

În turneul în care a fost gazdă, două victorii și două înfrângeri pentru echipa LPS Suceava

Primul turneu al ediției 2010-2011 al Seriei A a Campionatului național de handbal masculin pentru juniori II a fost găzduit de sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.
 

Una din performerele anului trecut, echipa suceveană pregătită de Bogdan Macovei, a avut de disputat patru meciuri extrem de dificile, bilanțul final fiind de 50% reușite. În primul joc al turneului, echipa LPS Suceava a întâlnit gruparea LPS Botoșani. După o primă repriză nu prea reușită, tinerii handbaliști suceveni s-au „trezit” și au reușit să se impună cu scorul de 35-23. Al doilea succes al turneului a venit mai lejer, în disputa cu LPS Vaslui, gruparea suceveană câștigând cu 31-17. Cel mai interesant joc al turneului a fost cel cu cea mai bună formație a Seriei A, LPS Piatra Neamț. Sucevenii s-au ținut tare în prima repriză, nemțenii intrând la cabine cu doar 3 goluri avans, 17-14. În partea secundă, elevii antrenorului Bogdan Macovei au cedat și oaspeții s-au impus extrem de clar cu 36-22. În ultimul meci al turneului sucevean, echipa gazdă a dat replica formației LPS Iași, formație cu care se află în luptă directă pentru calificarea la turneul semifinal. Cu moralul „șifonat” după înfrângerea dură din partida cu LPS Piatra Neamț, sucevenii au evoluat modest în prima parte a meciului și apoi au alergat după egalare, o egalare pe care a fost imposibil să o obțină. Așadar, în primul turneu al Campionatului național de handbal masculin pentru juniori II, formația LPS Suceava a înregistrat două victorii și două înfrângeri. „Meciul cu LPS Piatra Neamț a fost cel care ne-a dezechilibrat. După o repriză bună, am cedat complet și apoi am fost depășiți și de LPS Iași. Oricum, noi ne vom lupta pentru calificarea la turneul final și sperăm până la ultimul turneu”, a afirmat profesorul Bogdan Macovei. Rezultatele complete ale turneului I al Seriei A a Campionatului național de handbal masculin pentru juniori II: Etapa I LPS Botoșani – LPS Iași 21-30 LPS Piatra Neamț – LPS Vaslui 34-27 Etapa a II-a LPS Suceava – LPS Botoșani 35-23 LPS Iași – LPS Piatra Neamț 16-21 LPS Suceava – LPS Vaslui 31-17 Etapa a III-a LPS Piatra Neamț – LPS Suceava 36-22 LPS Vaslui – LPS Iași 25-26 LPS Botoșani – LPS Piatra Neamț 15-27 Etapa a IV-a LPS Iași – LPS Suceava 27-23 LPS Vaslui – LPS Botoșani 21-24

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: