La Concursul Profesional “Trofeul Electricianului”

Electricienii E.ON au urcat pe podiumul învingătorilor

 

La Concursul Profesional “Trofeul Electricianului”, de la Brașov, echipa de electricieni pentru exploatarea stațiilor de transformare de la Compania E.ON Moldova Distribuție și-a adjudecat locul I. De asemenea, la individual, la aceeași categorie, primele trei poziții au fost câștigate tot de către angajții E.ON, informează Departamentul de Relații Publice și Comunicare al companiei.
Faza națională a concursul s-a desfășurat în perioada 5-8 iulie, E.ON Moldova Distribuție fiind reprezentată de 12 electricieni, câștigători ai locurilor 1, 2 și 3 la faza pe companie a competiției. Echipa de electricieni a E.ON Moldova Distribuție a fost în competiție cu echipe similare ale companiilor de distribuție a energiei electrice din România din cadrul Grupurilor CEZ, Electrica și Enel.
În clasamentul pe echipe, angajații E.ON Moldova Distribuție s-au remarcat prin câștigarea locului I, la secțiunea „electricieni exploatare stații de transformare” și prin ocuparea primelor trei locuri în clasamentul individual la aceeași categorie. De asemenea, s-au obținut rezultate foarte bune și în clasamentul individual la secțiunea PRAM (electrician protecții și automatizări), mai precizează E.ON.
„Rezultatele deosebite obținute și în acest an de echipa E.ON Moldova Distribuție în cadrul competiției

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: