Bilanț după o zi (în sfârșit) calmă

Potrivit ultimelor date centralizate de Prefectura Suceava, în urma cantităților însemnate de precipitații căzute în această săptămână, situația pagubelor este următoarea: două drumuri naționale din județul Suceava și 12 drumuri județene erau închise circulației vineri dimineață, traficul feroviar era închis pe cinci linii, iar nouă localități nu erau alimentate cu energie electrică.

 

Astfel, circulația rutieră era închisă pe DN 2E la km 57+973 în Clit, unde un pod este afectat, iar traficul este direcționat pe ruta ocolitoare între Marginea – Clit – Arbore – Solca; DN 17A era închis la km 77+575 în Dornești, unde podul peste râul Suceava este afectat, iar circulația este deviată pe ruta ocolitoare Rădăuți – Milișăuți – Iacobești – Bălcăuți – Siret.
Totodată, erau închise drumurile județene DJ 208U în Mitocu Dragomirnei, DJ 178A în Todirești, DJ 178D în Cajvana, DJ 208D în Hânțești, DJ 291A în Grămești, DJ 209G în Brodina, DJ 209L în Cacica, DJ 208C în Roșcani,

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: