Iarna a stricat drumurile naționale…

De săptămâna viitoare, drumarii plombează gropile

 

În urma demersurilor scrise și a discuțiilor purtate cu reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat ieri că a primit asigurări că lucrările de reparații pe 7 drumuri naționale din județ vor demara săptămâna viitoare.
Potrivit șefului deliberativului județean, după această iarnă, pe drumurile naționale din județ au apărut numeroa-se gropi în carosabil. El a arătat că trebuie efectuate intervenții pe DN2 pe traseul Drăgușeni – Siret, DN 2 E Spătărești – Marginea – Vicovu de Sus, DN 2 K Milișăuți – Solca, DN2 H Sadova – Rădăuți – Ratoș, DN 18 limita cu județul Maramureș – Cârlibaba – Iacobeni și DN 29 Suceava – Salcea – limita cu județul Botoșani. „Este vorba în primul rând de efectuarea de plombări, pentru că în unele zone au apărut cratere în carosabil”, a spus Flutur.
Președintele CJ Suceava a mai declarat că a cerut firmei care lucrează la modernizarea drumului național DN 17 să continue lucrările pe tronsonul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, atât în ceea ce privește finalizarea căii de rulare, cât și a trecerilor la nivel cu calea ferată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: