Incredibil ! Județul Suceava rămâne singurul din țară fără nicio reprezentantă în primele trei ligi la fotbal

Rapid CFR Suceava se desființează

Suceava va rămâne fără nicio reprezentantă în primele trei eșaloane fotbalistice ale țării după ce, ieri, oficialii Rapidului au anunțat că se află în imposibilitatea continuării activității la gruparea feroviară

Criza financiară își pune serios amprenta și asupra ultimei formații sucevene rămase în viață, Rapid CFR. Informațiile care vin dinspre Ițcani duc tot mai mult spre desființarea echipei, care se pare că nu va mai juca în returul Ligii a III-a, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

 

Cum nici echipele de juniori A și B ale Cetății nu vor putea continua activitatea din pricina datoriei clubului către Bukvic, județul nostru nu va mai avea nicio reprezentantă într-o competiție de nivel național, iubitorii fotbalului fiind nevoiți să se mulțumească numai cu meciurile din Liga a IV-a și a V-a.
Rapid CFR este a cincea echipă care își întrerupe activitatea în ultimul an, după Rarăul Câmpulung, Școala de Fotbal Rădăuți, CS Gura Humorului și Cetatea Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: