Pentru mutarea munților de zăpadă în afara orașului

Este nevoie de cam 5 miliarde de lei vechi

Întrucât nu are bani pentru a suporta contravaloarea celor 1000 de curse, municipalitatea așteaptă ca omătul să se topească odată cu încălzirea vremii

 

O sumă de 5 miliarde de lei vechi ar trebui să cheltuiască Primăria Suceava cu transportarea munților de zăpadă în afara orașului. Este vorba despre circa 1000 de autobasculante și, întrucât efortul este unul costisitor, conducerea municipalității va renunța la această soluție de deblocare a reședinței de județ, așteptând ca omătul să se topească odată cu încălzirea vremii. „Din păcate există acești munți de zăpadă cărora nu prea avem ce le face. Ca să cărăm această zăpadă în afara orașului ne costă aproape 5 miliarde de lei vechi și, evident, nu avem acești bani. Nu există altă posibilitate, singura soluție fiind topirea pe cale naturală”, spune primarul Ion Lungu, menționând că debarasare s-a făcut doar la principalele instituții publice, precum Palatul Administrativ, Palatul de Justiție și Primărie. Primul gospodar al urbei precizează că se fac eforturi pentru eliberarea arterelor secundare, cu prioritate a străzilor Petru Rareș și Mirăuți. Dl Lungu lansează un apel către instituțiile publice și agenții economici „să pună mâna pe lopată”, remarcând că nici cele dintâi și nici firmele private nu s-au grăbit să dea dovadă de zel la deszăpezire.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: