Conducerea Casei de Pensii, nedumerită de numărul redus de cereri pentru bilete de tratament

Dacă la începutul lui 2009 au fost formulate 9020 de solicitări, în perioada corespunzătoare din acest an înregistrate sunt doar 5725 de cereri

 

Casa Județeană de Pensii Suceava a repartizat 110 bilete de tratament din prima tranșă, cu plecarea în stațiuni de la data de 25 de februarie. În acest an, la instituția suceveană au fost înregistrate 5725 de cereri, dintre care 262 includ opțiunea exprimată de solicitanți pentru luna februarie. Dintre cele 110 bilete din cea dintâi serie, cele mai multe locuri au fost alocate pentru stațiunile Olănești (30), „1 Mai”, Covasna, Amara, Nicolina și Sărata Monteoru. Pentru 12 dintre solicitări nu au fost formulate încă opțiunile, iar dacă în următoarele zile nu se vor înregistra solicitări, respectivele locuri vor fi returnate la București în scopul redistribuirii către alte județe.
CJP a început să primească solicitări pentru bilete de tratament de pe 15 ianuarie, anul trecut pe vremea aceasta – ținând cont și de demararea procedurii încă din 2 decembrie – fiind înregistrate mai multe cereri, respectiv 9020. „Diferența ne-o explicăm prin aceea că nu mai contează numărul de ordine, important fiind ca solicitarea să fie depusă cu 40 de zile înainte de prima zi a seriei, dar și prin aceea că am început mai târziu înregistrarea. Așteptăm în continuare și suntem convinși că se vor trimite noi cereri pentru bilete de tratament în stațiuni”, arată directorul coordonator la Casei Județene de Pensii, Mirela Adomnicăi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: