Unul din „stâlpii apărării” sucevene

Nea Titi Gheghi ne-a părăsit la 72 de ani

 

Probabil unul dintre cei mai iubiți jucători suceveni de-a lungul anilor, jucător de excepție, antrenor și în ultimii ani vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal, Constantin Gheghi, cunoscut în lumea iubitorilor fotbalului ca Nea Titi, la fel ca Teașcă, a părăsit această lume la vârsta de 72 de ani. Până la finalul vieții Nea Titi Gheghi a stat aproape de fotbalul sucevean și a împărtășit tuturor cu generozitate din experiența sa vastă de jucător, antrenor și sfătuitor al fotbalului.
În mod sigur cei cărunți își aduc aminte de una din generațiile de aur ale fotbalului sucevean, în care Constantin Gheghi stătea alături de Teodosiu, Nea Miki Selymessi, Danileț, Vicovan, Sidac, Petcu, Gălățeanu, Borcău, Arhire, V. Rusu, Iosip, Buzoianu, Căldăruș și alții mari jucători, fiind un model de dăruire și inteligență în joc.
Mărturisim că regretăm profund această pierdere a marelui fotbalist și a unui om deosebit, care întotdeauna a fost alături de fotbalul sucevean și a evaluat cu calm și fler acest fenomen. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: