În plin colaps financiar

La Cetatea s-a refăcut planul de măsuri anticriză

Începutul de an îl găsește pe președintele Cetății, Ciprian Anton, într-o postură ingrată. Fără să dispună de banii necesari achitării restanțelor către fotbaliști (salariile pe lunile octombrie și noiembrie și cinci prime), Anton se vede în situația de a mai diminua încă o dată salariile jucătorilor, a treia oară în ultimul an, a doua oară în mandatul său de președinte la FC Cetatea. Din nou, conducerea clubului din Areni a ales soluția cea mai simplă, crezând poate că așa se va evita pe viitor situația de a fi în incapacitate de plată cum e acum.

 

Ciprian ANTON

Președintele Cetății a uitat că le-a promis jucătorilor că nu vor mai fi reduceri salariale

O decizie incorectă din punct de vedere moral. În vară, mulți dintre jucătorii de acum au acceptat deja o reducere a salariului și o promisiune că alte diminuări ale lefurilor nu vor mai fi. Anton a uitat însă ce a promis jucătorilor și circulă zvonul că mulți dintre ei nu vor mai accepta o reducere a salariului și, sătui de promisiunile președintelui, vor părăsi echipa. La fel ca și în alte situații, vom avea parte de replici de genul “nu-i nimic, avem șansa să dăm credit mai mult sucevenilor”, uitându-se de experimentul eșuat din perioada de pregătire din vara trecută.

E de așteptat să plece în masă mai mulți jucători din afara Sucevei

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI