În plin colaps financiar

La Cetatea s-a refăcut planul de măsuri anticriză

Începutul de an îl găsește pe președintele Cetății, Ciprian Anton, într-o postură ingrată. Fără să dispună de banii necesari achitării restanțelor către fotbaliști (salariile pe lunile octombrie și noiembrie și cinci prime), Anton se vede în situația de a mai diminua încă o dată salariile jucătorilor, a treia oară în ultimul an, a doua oară în mandatul său de președinte la FC Cetatea. Din nou, conducerea clubului din Areni a ales soluția cea mai simplă, crezând poate că așa se va evita pe viitor situația de a fi în incapacitate de plată cum e acum.

 

Ciprian ANTON

Președintele Cetății a uitat că le-a promis jucătorilor că nu vor mai fi reduceri salariale

O decizie incorectă din punct de vedere moral. În vară, mulți dintre jucătorii de acum au acceptat deja o reducere a salariului și o promisiune că alte diminuări ale lefurilor nu vor mai fi. Anton a uitat însă ce a promis jucătorilor și circulă zvonul că mulți dintre ei nu vor mai accepta o reducere a salariului și, sătui de promisiunile președintelui, vor părăsi echipa. La fel ca și în alte situații, vom avea parte de replici de genul “nu-i nimic, avem șansa să dăm credit mai mult sucevenilor”, uitându-se de experimentul eșuat din perioada de pregătire din vara trecută.

E de așteptat să plece în masă mai mulți jucători din afara Sucevei

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: