Subprefectul Crețuleac este membru al ATOP

 

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava este din nou în formulă completă. Structura rămăsese fără unul dintre membri, cauza fiind plecarea subprefectului PSD, Eugen Girigan, din fotoliul ocupat în Palatul Administrativ.
„Întrucât dl Eugen Girigan a fost eliberat din funcția de subprefect al județului Suceava, acesta își pierde calitatea de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică”, se arată în expunerea la proiectul de hotărâre prin care consilierii județeni au aprobat pe noul venit în ATOP. Este vorba despre succesorul dlui Girigan în funcția de subprefect, Ionuț Radu Crețuleac, din partea PD-L.
Din ATOP fac parte, între alții, un subprefect, 6 consilieri județeni, șeful Inspectoratului Județean de Poliție și reprezentanți ai societății civile. Reamintim că Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, în scopul asigurării bunei desfășurări și sporirii eficienței serviciului polițienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcționează.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI