Lucrătorii ISPA se retrag de pe fronturile de lucru

 

Cel târziu pe 22 decembrie, constructorii din cadrul Programului ISPA de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă, canalizare și tratare-epurare vor fi trase pe dreapta. Decizia a fost luată ca urmare a venirii frigului, dar și a plecării muncitorilor în zilele libere de sărbători. Până la data amintită, firmele care lucrează la alimentarea cu apă și canalele de colectare și transport a apei menajere se vor retrage din centrul urbei reședință de județ, conducerea municipalității cerându-le acestora să aducă terenul la starea inițială și să lase ordine în urma lor. Aceasta și pentru că în zona centrală vor avea loc manifestările tradiționale de iarnă și va fi celebrat Revelionul în aer liber.
Edilul-șef a remarcat societatea TMUCB, de la conductele de apă, care a suplimentat numărul de muncitori și a asigurat că, până la expirarea termenului menționat, va finaliza străzile centrale Veronica Micle, Vasile Bumbac și Aleea Nucului, dar și remedierile la intervențiile de pe strada Traian Vuia, care face legătura cu cartierul Ițcani.
Constructorul Pfeifer, de pe componenta de canalizare, s-a angajat la eliberarea centrului orașului și pentru finalizarea lucrărilor de pe străzile 22 Decembrie și Gheorghe Doja, ambele din Burdujeni.
Edilul-șef și-a exprimat speranța că execuția va fi reluată în forță odată cu desprimăvărarea, în așa fel încât să fie recuperate și rămânerile în urmă. „Sper ca anul viitor să demarăm în forță și sunt optimist că se vor putea recupera întârzierile”, a explicat Ion Lungu, subliniind că termenul limită de încheiere a lucrărilor din Programul ISPA este 31 decembrie 2010.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: