Douăzeci de suceveni au fost premiați după ce au colectat selectiv deșeurile

Caravana colectării selective a premiat, la finele săptămânii, 20 de suceveni care au lipit bulina verde pe cutia poștală, demonstrând că fac corect colectarea resturilor menajere în propriile gospodării.

 

Potrivit reprezentanților Eco-Rom, premiile au constat în câte o cafetieră. La acțiune a participat și viceprimarul Lucian Harsovschi, care a înmânat premiul primei câștigătoare a Caravanei, în prezența oficialilor reprezentanților firmei de salubritate Rosal Grup.
„Majoritatea sucevenilor cu care au stat de vorbă promotorii Caravanei și care au primit cadou câte un carnețel magnetic pentru bucătărie au declarat că știu cum se face corect colectarea selectivă. Mulți dintre ei au spus, însă, că, nu întotdeauna colectează și aruncă separat deșeurile de ambalaje, fiind receptivi la tendințele actuale”, a declarat Larisa Dumitru, responsabilul firmei amintite.
Caravana colectării selective a ajuns sâmbătă, 26 septembrie, în Suceava, cel de-al șaptelea oraș al campaniei inițiate de Eco Rom Ambalaje. Campania a demarat pe data de 15 august și se desfășoară, timp de 9 săptămâni, în cele mai importante localități în care compania (deținătoare a licenței mărcii „Punctul Verde” în România și lider al pieței preluării obligațiilor legale de reciclare a deșeurilor de ambalaje) sprijină realizarea programelor de colectare selectivă.
Sub sloganul “Intră în joc! Colectează selectiv deșeurile de ambalaje!”, Eco-Rom Ambalaje își propune să informeze populația asupra importanței și necesității colectării selective a deșeurilor de ambalaje generate în gospodării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: