Adevărată „bijuterie a coroanei” pentru afacerile derulate de-a lungul timpului în județ de Severin Tcaciuc

Hotelul Bucovina Severin, intangibil pentru urmăritorii fiscali ai averii sale

Severin Tcaciuc, „marele urmărit internațional” vreme de 6 ani, deși toată lumea știa că se află în Austria, iar el nu a ascuns lucrul acesta, e în momentul de față în pușcărie, la Botoșani. Mai stă în carantina procedurală vreo câteva zile, apoi cei de-acolo decid în ceea ce privește executarea pedepsei pentru care a fost încarcerat.
Civil fiscal, partea care doare cel mai mult organismele statale, căci e greu de crezut că încălzește pe cineva, în afara dușmanilor proprii, faptul că în sfârșit ocupă o celulă, personajul e totalmente neurmăribil (în sensul recuperării datoriilor), întrucât majoritatea firmelor administrate până la ieșirea sa, absolut legală din țară, pe 28 februarie 2003, au fost fie „măritate” legal, prin vânzare, în special copiilor, fie în stare de lichidare, fie pur și simplu nu mai există, fiind, la ora actuală radiate din Registrul Comerțului. Oricum, totul e un talmeș-balmeș comercial, în care își prind urechile până și cei mai titrați finanțiști.
 

Hotel Bucovina Severin

Creanțe ale statului de 23 de miliarde de lei vechi

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI