Ministrului Elena Udrea ar trebui să i se retragă mandatul

„O comisie a Parlamentului nu poate fi tratată în halul în care a făcut-o ministrul democrat-liberal”, spune Gheorghe Acatrinei, liderul județean al PRM Suceava

 

Organizația Județeană Suceava a Partidului România Mare dezavuează atitudinea ministrului Elena Udrea față de comisia parlamentară care cercetează cheltuielile făcute la Ministerul Turismului, pe care demnitarul PD-L îl conduce. Președintele filialei, Gheorghe Acatrinei, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că Elenei Udrea i-ar trebui retras mandatul. „După părerea mea, Elena Udrea trebuie chemată în fața Parlamentului și să i se retragă mandatul de ministru”, a spus dl Acatrinei, precizând că „o comisie a Parlamentului nu poate fi tratată în halul în care a făcut-o ministrul democrat-liberal”. Ex-senatorul PRM crede că, într-o perioadă de criză, ca aceea prin care trece România, nu trebuie cheltuiți o mulțime de bani pentru publicitate turistică. Dl Acatrinei consideră că, în primul rând, sunt necesare condiții de infrastructură și facilități de atragere a turiștilor, mai ales că, în ciuda așa-zisului efort al Elenei Udrea, statisticile relevă că numărul turiștilor s-a diminuat. Liderul județean al PRM opinează că, în condițiile unei scăderi economice accentuate, existența unor ministere, precum al tineretului și sportului sau al turismului, nu se justifică, ele fiind înființate, potrivit lui, doar pentru satisfacerea clientelei politice și cheltuirea nesăbuită a banului public.
Gheorghe Acatrinei se exprimă pentru desființarea celor două ministere, dar și pentru reducerea la jumătate a numărului de agenții și autorități din subordinea guvernului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI