Primarul Ion Lungu:

La FC Cetatea, antrenorul Ioan Radu va tăia în carne vie

Primarul Ion Lungu spune că a plecat dezamăgit, sâmbătă, de pe Areni, după ce echipa locală de ligă secundă FC Cetatea Suceava a fost învinsă, în ultima confruntare a campionatului, cu 2-1, de către eterna rivală, FC Botoșani.
 

Aceasta, în condițiile în care botoșănenii nu au venit la întâlnire cu piesele de bază, din componența echipei de județului vecin făcând parte 7 juniori. Șeful administrației municipale nu crede, însă ,că aceasta este adevărata valoare a FC Cetatea și că rezultatul reflectă modul în care unii fotbaliști înțeleg să trateze responsabilitatea ce le revine. Edilul-șef spune că Primăria și-a făcut datoria de unic finanțator și că va da mână liberă antrenorului Ioan Radu, în vederea restructurării echipei de fotbal. „ Am încredere în antrenorul Ioan Radu, care trebuie să taie în carne vie. Există foarte mulți jucători care întrețin o atmosferă nu tocmai favorabilă performanței, discutând mai mult despre bani decât despre fotbal. Echipa este finanțată în exclusivitate de la bugetul local, din bani publici. Banii cam aceștia sunt, iar cine vrea, poate să rămână, iar care nu, să plece”, a specificat șeful administrației sucevene. Ion Lungu a spus că antrenorul Ioan Radu va constitui o echipă formată din componenți locali, de la echipele de juniori, tineret sau de la diviziile inferioare de fotbal din județ. FC Cetatea a terminat campionatul 2008-2009 pe ultimul loc a Ligii a II-a, salvându-se de la retrogradare grație retragerii a nu mai puțin de 4 echipe din Seria I din care face parte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: