Ioan Corjuc (PSD) termină în vervă campania electorală pentru PE

Candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare, Ioan Corjuc, a mulțumit sucevenilor pentru modul în care l-au primit în campania electorală. În mod special, candidatul PSD a mulțumit organizației județene de tineret a PSD, pe care o conduce de altfel, pentru sprijinul considerat de el ca fiind „consistent”.
 

Ioan Corjuc consideră că a făcut o campanie decentă și că a venit cu propuneri concrete pentru județ, precum cele referitoare la acordarea de facilități pentru angajarea tinerilor, la susținerea producției agricole sau la măsuri economice pentru dezvoltarea economiei zonei. „Vreau să le mulțumesc cetățenilor că ne-au primit cu brațele deschise, le mulțumesc pentru simpatia lor, pentru primirea care ne-au făcut-o, pentru faptul că nu ne-au înjurat, pentru faptul că ne-au primit cum se cuvine. Să sperăm că în viitoarele campanii vom oferi mai mult și ne vom ridica la înălțimea așteptărilor lor. În același timp, mulțumesc echipei de campanie care m-a susținut, organizației PSD și în special organizației de tineret care m-a susținut din toate punctele de vedere. Voi fi întotdeauna alături de ei. Am făcut o campanie așa cum am promis la început o campanie decentă, nu am risipit materiale, nu am aruncat cu vorbe sau cu bani în stânga sau în dreapta”, a declarat Corjuc la finele unei campanii electorale destul de epuizante. Referindu-se la contracandidatul său din PD-L, administratorul public al județului, Petru Luhan, social-democratul sucevean a spus că acesta nu a susținut niciun proiect concret pentru județ. „Domnul Luhan nu a susținut cu nimic concret acest județ și nu a adus nimic concret în program care să ducă județul nostru pe o cale bună, pe care să-l susțină în Parlamentul European și care să fie făcut pentru cetățeni. Domnul Luhan, în calitate de administrator public, are un salariu foarte mare și aș fi dorit să-l întreb ce a făcut concret pentru județul Suceava în ultimele nouă luni de acești bani. Asta ca să nu mai socotim secretara, șoferul și mașina personală, toate din banii noștri. Cred că domnul Luhan ar trebui să dea o explicație, pentru că dorește votul nostru”, a conchis Ioan Corjuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI