Fotbal – Campionatul Municipal al Sucevei

Scorurile fluviu continuă în prima etapă a anului 2009

În cea de-a doua zi de întreceri a Campionatului Municipal au intrat pe teren și două nume grele ale acestei competiții, campioana en titre, echipa Revine, și una dintre formațiile de top, gruparea Pit Stop. Campionii au avut ca adversară formația Poliția Comunitară, iar Pit Stop a jucat în compania celor de la Eurolines.
 

În prima partidă, deși față în față se aflau două echipe bune, având în componență buni jucători de fotbal și minifotbal, echipa de la Revine a făcut și scor, și spectacol. Cei care iubesc jocul cu balonul rotund au avut plăcerea să-i vadă din nou la lucru pe Ovidiu Ciobanu, Nae Grosu, Radu Podariu, Mitică Botezatu, Doru Gucianu, Vasile David, Victor Romașcanu sau Ilie Trandafir de la Revine, dar și „veterani” valoroși de la formația Poliția Comunitară ca Liviu Manoliu, Cornel Ștefan sau Gheorghe Cîntiuc. Scorul final al partidei Revine – Poliția Comunitară a fost 11–2, scor care nu necesită comentarii și pentru care nu a fost nevoie nici de aportul jucătorilor Guriță sau Siminiceanu, aflați și ei în lotul echipei de la Revine. Revine: Botezatu – O. Ciobanu, Podariu, Grosu, Gucianu, David, Romașcanu, Trandafir. Au marcat: David – 4 goluri, Grosu – 3 goluri, Romașcanu, Podariu, O. Ciobanu și Gucianu. Poliția Comunitară: Cristurean – Manoliu, Cornel Ștefan, Cîntiuc, Rîșca, Cunițchi, Cluadiu Ștefan. Au marcat: Cornel Ștefan și Cîntiuc. Cel de-al doilea meci al zilei de miercuri, 13 mai, s-a disputat între echipele Pit Stop și Eurolines. Mai pricepuți la jocul pe teren redus și mai mobili decât adversarii lor, cei de la Pit Stop s-au impus la final cu scorul de 10 – 2. Deși scorul poate părea disproporționat, la fel ca și cel din prima partidă a zilei, disputa a fost relativ echilibrată și elegantă. Pit Stop: Băițan – Rădășanu, Sumănaru, Moldovan, Pentiuc, Rață, Cosmaciuc, Lăzurcă, Poenaru și Costel Buta. Au înscris: Dan Rață – 3 goluri, Rădășanu – două goluri, Sumănaru – două goluri, Cosmaciuc, Lăzurcă și Poenaru. Eurolines: Rotaru – Iacoban, Sopon, D. Curic, Barbă, Cristescu, Puiu, Abdrieș, Călin, Drăgoi, Lubeninschi, Păcuraru. Au marcat: Petrică Puiu și Curic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: