„Crăciunul în Bucovina” va costa 500000 lei

Primăria municipiului Suceava și Consiliul Județean Suceava sunt parteneri în proiectul „Crăciun în Bucovina”. Primarul municipiului Suceava a anunțat că atracția sezonului va fi „mocănița”.
 

Trenul în miniatură va circula pe distanța dintre magazinul „Bucovina” și Casa Culturii, pe traseu fiind amenajate 4 stații. În acest sens, pe porțiunea în cauză a străzii Ștefan cel Mare circulația va fi închisă. „Trenulețul va fi ornat pentru sărbătorile de iarnă și va fi un punct de atracție pentru toți cetă-țenii municipiului Suceava, în primul rând pentru copii”, a spus edilul-șef. Dl Lungu a spus că luminile pomului de Crăciun din fața Casei Culturii, precum și cele de pe raza urbei vor fi aprinse pe 1 Decembrie, de Ziua Națională. Orășelul copiilor nu va mai fi amenajat în Parcul Areni, ci în centrul orașului, lângă fântâna arteziană din Piața „22 Decembrie”. De altfel, întreaga zonă va fi terenul manifestărilor derulate sub egida „Săptămânii magice”. Ion Lungu a arătat că pentru marcarea sărbătorilor de iarnă, inclusiv a trecerii dintre ani, de la bugetul local se va aloca suma de 500 de mii de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: