Brîndușel Nichitean a devenit consilier județean

Consilierii județeni au validat, ieri, mandatul noului lor coleg Brîndușel Nichitean, supleant înscris pe lista electorală a Partidului Național Liberal la ale-gerile locale din iunie 2008.
 

Dl Nichitean ia locul Angelei Zarojanu, care a fost desemnată în funcția de subprefect de Suceava. Noul consilier va face parte din Comisia pentru studii, programe, prognoze, buget-finanțe, societăți comerciale, regii autonome și servicii, precum și din Comisia pentru organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, culte, protecția monumentelor istorice, administrarea domeniului public și privat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: