Social-democratul Atanasă Nistor nu mai este șef la Patrimoniul Public și Privat

Social-democratul Atanasă Nistor nu mai este șeful Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat a Consiliului Județean. Aceasta după ce, ieri, deliberativul județean a constatat acest lu-cru, dl Nistor cerându-și, potrivit expunerii de motive la proiectul de hotărâre, transferul la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului.
 

Fostul director al Direcției Agricole din perioada 2000-2004 va ocupa un post de execuție vacant de la Serviciul „Strategii, programe și proiecte cu finanțare externe”, urmând să activeze în funcția de consilier clasa I. Fotoliul lăsat liber de Atanasă Nistor va fi ocupat de Margareta Isăilă, șef al unui compartiment de specialitate al Primăriei municipiului Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI