PSD Suceava 2020

Patron de crâșmă „agresat” pentru filmele cu proști: și-a bătut cu bâta de baseball un client până l-a lăsat lat

O agresiune care ar trebui să intre, dacă nu în celebra Carte a Recordurilor, cel puțin într-un film, cu toată larghețea în interpretarea faptelor, cu… proști, s-a petrecut duminică într-un bar din Suceava.
 

„Scenariul” conține comic de situație de cea mai rafinată speță din abundență și aparține, fără vreo vină a ei, Poliției, motiv pentru care vi-l redăm în forma preluată: „La 03.07.2008 orele 07.47, am fost sesizați prin «112» de numitul Florin Z., de 44 ani, din municipiul Suceava, administrator la un bar din Suceava, despre faptul că a fost agresat de Vasile J., de 40 ani, din comuna Șcheia. Din primele cercetări, s-a stabilit că în jurul orelor 07.30, Vasile J., aflat în stare avansată de ebrietate, a venit în local, unde a solicitat angajaților să vină patronul, respectiv Z. Florin, pentru a-i restitui o datorie. În urma unor discuții contradictorii, Vasile J. a devenit agresiv, iar pentru a-l liniști, Z. Florin a folosit un spray iritant–lacrimogen, după care a luat o bâtă de baseball (sic!) de după bar și l-a lovit de mai multe ori. Victima a fost internată la Spitalul Ju-dețean Suceava cu diagnosticul «TCF, plăgi contuze scalp, fractură piramidă nazală, traumatism mandibulă camera stângă». La 04.08.2008, victima va fi examinată de medicul legist, iar în funcție și de rezultatul anchetei se va dispune procedural”. E clar, așadar: patronul a fost agresat, până celuilalt i-a sunat apa-n cap. Ce ți-e și cu normele astea europene! Poliția, într-un demers de altfel onest și pur informativ, de a prezenta faptele e-xact așa cum le-a preluat, le descrie fără a pune concluzii care ar putea impieta asupra imaginii vreuneia din părți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: