Prefectura mută gaterele de pe malul apelor

Prefectul Ștefan Alexandru Băișanu cere organelor abilitate ca, pe viitor, să interzică amenajarea de gatere și construirea de depozite de material lemnos pe malurile cursurilor de apă din județ. Reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că existența buștenilor în albia majoră a râurilor și pâraielor este de o gravitate ridicată, constituindu-se într-un factor care favorizează inundațiile, dar și forța distructivă a puhoaielor.
 

„Materialul lemnos se oprește în secțiunile de scurgere ale podurilor și pode-țelor și constituie, de fapt, un obstacol în calea apelor, care se revarsă și inundă văile și loca-litățile din preajmă”, a spus dl Băișanu. Pre-fectul este de părere că acesta reprezintă un argument destul de serios în sprijinul mutării instalațiilor de debitat din vecinătatea apelor curgătoare. Totodată, organele de control vor sanc-ționa agenții economici care își vor mai depo-zita lemnul pe malul râurilor și pâraielor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: