Din cauza furtunii

282 de posturi de transformare din 69 localități au rămas fără curent electric

EON promite remedierea defecțiunilor cât mai repede
Din cauza unor avarii la rețelele electrice produse de furtuna din noaptea de joi spre vineri, ieri la ora 15 erau scoase complet din funcțiune trei linii electrice aeriene de medie tensiune și parțial 10, rămânând nealimentate cu energie electrică 282 posturi de transformare din 69 de localități ale județului. Accesul echipelor de intervenție este îngreunat de drumurile acoperite de apă, dar EON promite remedierea cât mai rapidă a deficiențelor.
 

Potrivit datelor EON, prin căderea arborilor peste rețele, s-au rupt 18 stâlpi de medie tensiune și 21 de joasă tensiune, s-au defectat transformatoare, s-au rupt conductoare. Zonele afectate sunt Câmpulung Moldovenesc, Mănăstirea Humorului, Moldova Sulița, Stulpicani, Gemenea, Slătioara, Izvoarele Sucevei, Ostra, Frasin, Molid, Prisaca Dornei, Fălticeni, Hârtop, Gura Putnei, Brodina, Cununschi Ehreste, Lupcina, Măgura, Zalomestra, Clit, Pârtești. “În multe zone, cum ar fi Stulpicani, Gemenea, Slătioara și Izvoarele Sucevei nu se poate interveni din cauza drumurilor impracticabile, desfundate sau acoperite de apă, iar în restul zonelor accesul se face cu dificultate. Echipele E.ON Moldova Distribuție acționează, împreună cu echipe ale Agenției de Servicii Energetice Suceava, în condiții dificile din cauza condițiilor meteo și a accesului îngreunat în zonele cu defect și îi asigurăm pe clienții noștri că facem tot efortul pentru reluarea alimentarii cât mai repede posibil”, precizează Departamentul Comunicare al EON Moldova Distribuție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: