În audiență la președintele CJ, Gheorghe Flutur, pentru rezolvarea problemelor de fond funciar

Executivul județean nu are însă atribuții pe această linie, dar țăranii încă mai fac legătura cu funcția de ministru al agriculturii pe care dl Flutur a ocupat-o
 

Un mare număr de suceveni s-au prezentat în primele zile ale funcționării noii echipe de la vârful Consiliului Județean în audiențe. Președintele Gheorghe Flutur a fost surprins de avalanșa de cetățeni care au venit cu diverse probleme, menționând, însă, că multe dintre acestea nu sunt de competența execu-tivului județean. Șeful administrației județene a precizat că 80% dintre cei primiți reclamă nereguli pe linie de fond funciar, rezolvarea aces-tora ținând de Prefectură. Dl Flutur crede că oamenii vin la domnia sa tocmai fiindcă a fost ministru al agriculturii pădurilor și dezvoltării rurale și că speră la o soluționare a necazurilor pe care le au. Sucevenii au făcut cozi și la ușile conducerii executive PSD a județului, anul trecut președintele Gavril Mîrza acordând 384 de audiențe; vicepreședintele Stela Acatrinei – 140; vicepreședintele Constantin Eugen Uricec – 61, iar secretarul județului, Dumitru Dănilă – 72. De asemenea, tot în 2007, au fost soluționate 320 de cereri ale unor cetățeni care au solicitat eliberarea unor ade-verințe, certificate sau copii după documente din evidența instituției.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: