„Situații gata să explodeze”

Acestea pot aduce într-o situație-limită întregul județ, a declarat, ieri, vicepreședintele Consiliului Județean, Vasile Ilie
În prima zi efectivă de lucru, noua conducere a administrației județene a avut o întâlnire cu directorii din aparatul propriu al executivului, precum și cu șefii instituțiilor subordonate acestuia.
 

Vicepreședintele Vasile Ilie a declarat ieri, într-o conferință de presă, că întrevederea a fost deschisă, prietenoasă și fructuoasă, în același timp. Domnia sa și-a exprimat disponibilitatea unei colaborări transparente și eficiente cu toți diriguitorii din sistem, astfel încât, într-o perioadă foarte scurtă, „lucrurile să fie mișcate din loc”. „Aceasta întrucât unele situații sunt gata să explodeze, cum este cazul Aeroportului, dar și altele, care pot aduce într-o situație-limită întregul județ. Ne concentrăm să preluăm din mers aceste probleme și să le rezolvăm cât mai repede”, a explicat Vasile Ilie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: