„Polul de dreapta se coagulează în jurul PD-L”

În etapa a doua a campaniei electorale pentru alegerile locale am constatat câteva aspecte care se înscriu în cursul firesc al lucrurilor și ne sporește încrederea în discernământul și maturitatea electoratului sucevean. Astfel, tot mai mulți cetățeni din județ își exprimă simpatia și încrederea în candidații noștri calificați în turul al doilea pentru a câștiga posturile de primari.
 

Candidații PSD se simt abandonați odată cu pierderea Consiliului Județean, iar electoratul este profund dezamăgit de “combinația” perdantă PSD-PNL la aceste alegeri locale și își îndreaptă tot mai mult opțiunea înspre candidații Partidului Democrat Liberal. Cetățenii din județul Suceava au realizat că administrația PSD nu a reușit să rezolve problemele majore ale comunităților și își pun mari speranțe în reprezentanții PD-L și în noua echipă de la Consiliul Județean Suceava. Totodată îi asigurăm pe locuitorii localităților care vor avea primari democrat-liberali că aceștia vor fi responsabilizați și politic pentru a face din actul de administrație un scop real și că nu vor avea ca sarcină doar strângerea de voturi din 4 în 4 ani, cum a practicat, din nefe-ricire, PSD. Au avut loc discuții cu lideri ai PNG-CD și PNȚCD, care sunt hotărâți să sprijine în turul al doilea candidații PD-L și fără a face presiuni, în mod firesc, constat formarea unui pol de dreap-ta în Suceava, din păcate fără unii PNL-iști care încă mai „sa-vurează” înfrângerea alături de PSD. La nivel local și reprezentanți ai PRM și-au manifestat sprijinul pentru candidații noștri, dând dovada unei aprecieri corecte referitoare la valoarea candidaților. Avem convingerea că pe 15 iunie, electoratul va participa la vot în număr cât mai mare și va da un al doilea vot de încredere candidaților PD-L, care, cu sigu-ranță, constituie o garanție pen-tru următorii patru ani. Biroul de Presă al PD-L Suceava Senator Constantin Gheorghe

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: