Egger amenajează un loc de joacă pentru copiii din Rădăuți

În cooperare cu municipalitatea orașului Rădăuți, Egger România reamenajează locul de joacă pentru copii din parcul situat în vecinătatea mănăstirii Bogdana. Noul loc de joacă va fi inaugurat astăzi, 19 aprilie, ora 10. Cu acest prilej, Egger le-a pregătit copiilor diverse surprize.
 

Reamenajarea spațiului de joacă s-a realizat prin achiziționarea și montarea unor noi piese de mobilier urban: un complex de tobogane, trei balansoare și două leagăne, realizate prin donația Egger. „Încercăm să ne implicăm în diverse moduri în viața comunităților în mijlocul cărora activăm. Reamenajarea spațiului de joacă este o inițiativă atât a companiei, cât și a angajaților noștri, având în vedere că majoritatea sunt locuitori ai orașului Rădăuți”, spune Mihai Șandru, directorul comercial al fabricii Egger din Rădăuți. „Salutăm inițiativa Egger de a se implica în reamenajarea unuia dintre spațiile de joacă din Rădăuți și sperăm să colaborăm și în alte proiecte de acest fel”, spune primarul municipiului Rădăuți, Mihai Frunză.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: