Generozitate de Sărbători

Pătrunși de spiritul Sărbătorilor de iarnă, consilierii județeni, convocați ieri în ultima ședință din 2007, nu au ezitat să-și manifeste generozitatea de care pot da dovadă. Aceasta cu prilejul dezbaterilor pe marginea proiectului privind aprobarea nivelului pe anul 2008 al taxelor și tarifelor de competența Consiliului Județean, respectivul punct de pe ordinea de zi trecând fără nicio împotrivire.
 

Astfel, membrii legislativului au hotărât ca mărimea dărilor amintite să rămână nemodificată, adică la cuantumul stabilit cu un an mai înainte. În luarea deciziei au cântărit greu și propunerile direcțiilor de specialitate ale aparatului propriu, precum și cele ale instituțiilor subordonate Consiliului Județean. Potrivit prevederilor Codului fiscal, impozitele și taxele locale pot fi indexate o dată la 3 ani, ținând cont de evoluția ratei inflației în raport cu data ultimei majorări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: