Fotbal

Dorian Andronic face Revelionul la Suceava

Aflat în vacanță la Suceava, unde își petrece sărbătorile de iarnă alături de familie și de prietena sa, fundașul Dorian Andronic spune că anul acesta a fost Moș Crăciun pentru cei dragi. Junior al echipei FC Vaslui, Dorian Andronic, abia a așteptat vacanța de iarnă pentru a petrece cât mai mult timp alături de familia sa. Fundașul se află în Suceava, unde a sărbătorit Crăciunul în familie, moment așteptat de un an de zile.
 

Nici de Revelion nu i se vor schimba planurile, Andronic fiind nedespărțit de familia sa. Tânărul jucător al Vasluiului spune că anul acesta a fost Moș Crăciun pentru părinți și fratele său, el primind în dar un ceas. “De când așteptam eu vacanța asta, să fiu alături de familie! Mă simt minunat alături de părinți și de fratele meu. Am primit cadou un ceas, însă anul acesta eu am fost Moș Crăciun pentru ei. Îmi petrec sărbătorile în Suceava, cu familia, iar de Re-velion va fi la fel, nu vreau să mă duc nicăieri. Voi sta cu familia și cu prietena mea. Și așa îmi ajunge că sunt plecat un an de zile, vreau să fiu cât mai mult timp alături de ei”, a declarat ex-suceveanul Dorian Andronic pentru un cotidian din Vaslui. Cu toate zvonurile legate de transferul lui Ljubinkovic și Mardare la Rapid, Andronic e de părere că cei doi nu vor pleca de la Vaslui. “Am auzit și eu prin presă că Rapidul se interesează de Marko și Mardare. Sincer, eu cred că ei nu vor pleca nicăieri, pentru că e nevoie de ei la Vaslui. Eu nu vreau să plece nimeni de la echipă, însă nu ține de mine”, a conchis fundașul. Dorința cea mai mare a fostului fotbalist al Cetății pentru noul an este ca FC Vaslui să prin-dă, la finalul campionatului, un loc de Cupa UEFA.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI