Handbal

Petru Ghervan va fi de Revelion în cantonamentul naționalei de handbal

România – Bulgaria 42 – 24
În cea de-a doua partidă amicală disputată în compania Bulgariei, naționala de hand-bal masculin a României s-a impus cu scorul de 42-24, du-pă ce, în prima întâlnire, au câștigat cu 39-25 în fața ve-cinilor de la sud de Dunăre. Naționala antrenată de Ai-han Omer și Petru Ghervan se pregătește pentru preliminari-ile Campionatului Mondial – Croația 2009.
 

Revenit la Suceava după amicalele cu Bulgaria, Petru Ghervan a precizat că în acest an, Revelionul îl va prinde în cantonamentul echipei națio-nale. „Au fost două meciuri împotriva Bulgariei în care, împreună cu Aihan Omer am încercat să ne pregătim cât mai bine pentru cele 4 jocuri din preliminariile Campiona-tului Mondial. Pe 26 decem-brie voi merge înapoi la Ora-dea, acolo unde este stabilit cantonamentul naționalei, iar pe 3 ianuarie vom juca primul meci împotriva Ciprului”, a declarat Petru Ghervan, se-cundul echipei naționale a României. În luna ianuarie, România va întâlni în grupa preliminară selecționatele Ciprului și Le-toniei. Câștigătoarea grupei va participa la barajul de califi-care pentru Mondialul din 2009.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: