PD-L Suceava – 14.300 de membri

PD-L Suceava are în prezent 14.300 de membri, a anunțat, ieri, președintele organizației, senatorul Gheorghe Flutur, care a informat că s-a finalizat acțiunea de constituire a Biroului Permanent Județean al organizației. Biroul Județean de Conducere al PD-L Suceava are lotul complet, după ce în acest organism au fost cooptate noi persoane, pentru care deocamdată nu s-au stabilit funcțiile pe care le vor ocupa și nici atribuțiile.
 

Biroul Județean este format din 29 de persoane, 16 de la PLD și 13 de la PD. Între nou-veniții în forul de conducere se află deputații Aurel Olărean și Romică Andreica, senatorul Constantin Gheorghe, vicepreședintele Consiliului Județean Eugen Uricec, expertul guvernamental Daniel Cadariu, fostul prefect Vasile Ilie, șeful Inspectoratului Școlar, Petru Carcalete, primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, precum și consilierii locali Cristina Iordăchel, Niculai Barbă și Viorel Seredenciuc. Anterior, senatorul Gheorghe Flutur fusese desemnat președinte al PD-L Suceava. Prim- vicepreședinți sunt avocatul Radu Ursu și deputatul Dumitru Pardău, secretar general este Marius Vatavu, iar secretar general adjunct, Ioan Bălan. Senatorul Flutur a declarat că până pe 14 ianuarie urmează să fie desemnate birourile de conducere ale organizațiilor municipale și orășenești ale partidului, iar până pe 1 februarie, ale celor din mediul rural. El a spus că, la ora actuală, PD-L Suceava are 14.300 de membri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: