Dr. Cristian Irimie, noul președinte al CJM Suceava

Noul președinte al Colegiului Județean al Medicilor Suceava este dr. Cristian Irimie, șeful secției Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Județean Suceava, ales de 7 dintre cei 13 membri ai Consiliului Județean al CJM, în ședința de miercuri seară. Contracandidatul său, dr. Gheorghe Țeudan, fost președinte de până acum al CJM, a obținut 6 voturi. Numai cei doi medici și-au depus candidaturile pentru funcția de președinte.
 

Pentru cele 3 funcții de vicepreședinți s-au depus 5 candidaturi, fiind aleși în final medicul chirurg Sorin Hâncu, cu 9 voturi, medicul de familie Mirela Oniceanu, 8 voturi, și medicul primar Dana Elena Tătăranu, 7 voturi. Se-cretar al CJM este din nou medicul generalist Draga Buimistriuc, singura care și-a depus candidatura pentru a-ceastă funcție. În aceeași șe-dință a fost desemnat și repre-zentantul CJM în Consiliul Național al Medicilor din Ro-mânia, dr. Mirela Oniceanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: